Hoppas att det kommer att smaka. Jag
har inte skrivit upp några mått, utan ni får köra på känn. Var dock försiktig
med den ekologiska råkakaon, ta inte för mycket av den.
Kan man får tag i och vill lägga
pengarna på ekologiska livsmedel, så är det att föredra.
Detta använder jag:
Detta använder jag:
Ingredienser:
Ekologiska Chiafrön
Soltorkade aprikoser
Ekologiska pumpafrön
Ekologiska fiberberikade havregryn
Ekologisk råkakao
Ekologiska cocosflingor
Ekologiskt jordnötssmör
Ekologisk ingefära
Ekologiska solroskärnor
Gojibär
Tranbär
Ekologisk honung
Blandade nötter
Ekologiska Chiafrön
Soltorkade aprikoser
Ekologiska pumpafrön
Ekologiska fiberberikade havregryn
Ekologisk råkakao
Ekologiska cocosflingor
Ekologiskt jordnötssmör
Ekologisk ingefära
Ekologiska solroskärnor
Gojibär
Tranbär
Ekologisk honung
Blandade nötter
Marinad:
Ekologisk honung
Ekologiskt jordnötssmör
Kokhet vatten
Ekologisk honung
Ekologiskt jordnötssmör
Kokhet vatten
Så här gör du:
Hacka ner allt i små bitar för ett bra upptag av näringen i magsäcken. Knåda alla ingredienser(utom marinaden).
Värm honungen och jordnötssmöret i en stekpanna och häll vattnet över och låt marinaden koka upp. Vispa hastigt.
Hacka ner allt i små bitar för ett bra upptag av näringen i magsäcken. Knåda alla ingredienser(utom marinaden).
Värm honungen och jordnötssmöret i en stekpanna och häll vattnet över och låt marinaden koka upp. Vispa hastigt.
Häll sedan marinaden över massan och blanda
ordentligt. Klä en ugnsfast form med bakplåtspapper och bred ut massan. Grädda
i ugnen på den nedersta i 200 grader i
20 minuter. Skär sedan ut massan i ca 30 kakor och ställ dem på högkant på
en bakplåt. Grädda dom ytterligare i 20
minuter i 150 grader.
READY TO EAT! ENJOY YOUR MEAL
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar